DIY, Fashion, Home

Restilizare ca formă de reciclare – DIY

Bună fetelor!

      Zilele trecute mi-am făcut curat în garderobă şi am dat de perechea mea favorită de jeansi scurţi de acum câţiva ani. I-am probat, mi-am dat seama ca îmi vin bine, însa… le lipsea strălucirea de altă dată. Ştiu că se poartă imaginea jenşilor uzaţi, însă aceştia acum îmi păreau mult prea folosiţi. Primul gând a fost să îi arunc, evident, însa mi-am adus aminte că în urmă cu ceva timp mi-am procurat nişte aplicaţii textile decorative de pe zoot. Acum era ocazia perfectă să le folosesc!

FullSizeRender

      Aceste aplicaţii se pot ataşa uşor pe orice hăinuţă, doar utilizând un fier de călcat. Puteţi folosi chiar şi o placă de întins părul, ideea este să aveţi temperatură ridicată. Aceste aplicaţii au pe o parte un strat foarte subţire de silicon/plastic, iar în momentul apăsării pe suprafaţa lor a unor metale foarte fierbinţi, se vor lipi şi vă asigur că nu se vor dezlipi decat dacă trageti intenţionat de ele.

       Genul acesta de seturi găsiţi pe zoot sau la H&M. Preţ aproximativ 10-20 lei. Mie mi se par o alternativa bună atunci când vrei să readuci la viaţa o hăinuţă veche. Şi acum sincer, anul 2017 este anul aplicaţiilor şi cu sigurantă acest trend nu va părăsi prea uşor industria modei.

IMG_2274

Cum vi se pare ideea de a transforma hainele vechi în haine la moda? Ce alte „trucuri” cunoaşteti?

xoxo

Miss R

4 gânduri despre „Restilizare ca formă de reciclare – DIY”

  1. Cand eram in liceu, aveam obiceiul sa refac anumite haine…sa zicem ca imi cumparam o bluza de care ma plictiseam dupa un timp….luam foarfeca, ac si ata si treceam la treaba 🙂 )))

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.