Beauty, Home, Ingrijirea pielii, makeup

Colecţia mea Balea Lip Balm

Mă declar Lip Balm Addicted!

Pentru astăzi m-am gândit să vă prezint colecţia mea de balsamuri de buze de la Balea cumpărate din magazinele DM. Deţin mult mai multe, însă nu vreau să compar în această postare un balsam la preţul de 5-6 lei cu unul la 25 de lei. E clar că nu ar fi onest.

Recunosc că sunt genul de persoană care cumpăra cu uşurinţă un produs doar pentru că are un ambalaj drăgut sau pentru că miroase bine. Voi nu?

FullSizeRender (4)

 

Balsamurile Balea am inceput să le achiziţionez în urmă cu un an şi jumătate. De atunci caut lună de lună să văd ce balsamuri în ediţie limitată au mai adus. Mereu mă surprind cu arome delicioase: Mandarine , Măr cu Mentă, Trandafir, Cireşe, Cocos cu ananas, Vanilie… iţi vine să le mănânci! Iar ambalajele lor mi se par foarte colorate şi parcă nimic nu mă tine să le achiziţionez. Să nu mai vorbim şi despre preţul lor foarte scăzut! Cât despre calitate… hmm, dacă aveţi buze foarte deshidratate, doar Intensiv si Sensitive pot spune că hidrateaza mai mult decat celelalte şi nici nu au un miros aparte care să deranjeze. În schimb, celelalte au o textură mai uşoară şi nu pot paria pe ele că ar hidrata nişte buze cu mici „probleme”. Eu am buzele moi şi făra pieliţe, aşa că la mine işi fac treaba toate.

Doar 3 dintre ele au şi culoare. Nu sunt foarte pigmentate, dar destul încât să se vadă că v-aţi dat cu ceva pe buze. Acestea sunt Rose Kiss (roz), Nude Kiss (nude), Cherry Dream (rosu). Preţul fiecăruia este de 5-6 lei.

Calitative, ambalaje super drăguţe, miros delicios, ieftine… cum aş putea să le rezist?

Voi aveţi balsamuri Balea în trusa voastră de frumuseţe?

What sort of beauty addict are you? ❤

Hugs & Kisses

Miss R

23 de gânduri despre „Colecţia mea Balea Lip Balm”

  1. Produsele Balea sunt accesibile ca pret si de o calitate rezonabila. Si eu le folosesc, incepand de la sampon uscat si pana la masti de fata. Balsam de buze de la ei folosesc doar iarna, mi se pare ca le pastreaza suficient de hidratate!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.