Beauty, Home, parfumuri

OUI A L’AMOUR cu Yves Rocher

Bună, frumoaselor!

Așa cum ne-a obișnuit deja, Yves Rocher ne uimește mereu cu produse noi lansate. De această dată, surpriza este Parfumul OUI A L’AMOUR.

Apa de parfum, OUI A  L’AMOUR, este precum o poțiune de dragoste. Este parfumul ideal pentru o femeie îndrăgostită. Miroase încântător de suav, elegant și exaltează feminitate.

IMG_5949

În compoziția acestui minunat parfum, se găsesc următoarele ingrediente:

❤ ESENȚĂ DIN RĂDĂCINĂ DE ANGELICA
Rădăcina de Angelica dezvăluie note crude și verzi. Ea îi conferă parfumului o fuziune de prospețime.
❤ TRANDAFIR ESENȚIAL LMR (Laboratoire Monique Rémy): un extract exclusiv din Trandafirul Damascena, singura floare din paleta parfumierului ce îi permite să recreeze notele petalelor proaspete și naturale ale unui trandafir proaspăt cules.
❤ ABSOLUT DIN BOB DE TONKA
Parfumul este completat de dulceața învăluitoare a Bobului de Tonka, datorită notelor sale vanilate, balsamice și calde.
❤ ESENȚĂ DIN LEMN DE CEDRU
Lemnul de Cedru cu note puternice și vibrante, are o aromă distinctă, uscată și lemnoasă ce conferă eleganță parfumului.

IMG_5951

Pentru o apariție răvășitoare, pe lânga parfumul OUI A L’AMOUR, un ruj roșu este obligatoriu. În acest scop, Yves Rocher s-a gândit să ne vină în ajutor, oferind cadou un ruj în nuanța 56 Rouge Vertige, la achiziționarea apei de parfum. Rujul este cremos, dar foarte pigmentat. Chiar dacă în timp se duce puțin după buze, rămâne totuși o culoare roșiatică frumoasă pe buze.

IMG_5954

Acest set este cadoul ideal pe care ți-l poți face, sau, dacă ești bărbat, îl poți oferi persoanei iubitei deoarece OUI A L’AMOUR este parfumul complice al iubirii fără sfârșit.

Setul îl puteți cumpăra de aici, la prețul de 149 lei (50 ml), în loc de 195 lei. Grăbiți-va! Promoția este valabilă până pe 12 Noiembrie, atât pe site www.yvesrocher.ro , cât și în magazinele Yves Rocher.

Tu în ce manieră spui „da” iubirii?

With love,

Miss R

17 gânduri despre „OUI A L’AMOUR cu Yves Rocher”

  1. Oferta asta este grozava, si parfumul miroase foarte bine, iar rujul are o nuanta simpatica. Cred ca daca intru acum pe site-ul YR, cine stie ce oferte mai gasesc, mereu imi umplu cosul cu geluri de dus in diverse arome.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.