Beauty, Home, Ingrijirea parului, Lifestyle

Placa de păr Rowenta Brush&Straight

Bună, frumoaselor!

Astăzi vreau să vă prezint noua placă de îndreptat părul de la Rowenta, Brush&Straight.

În primul rând vreau să vă spun că m-am îndrăgostit de această placă, nu doar pentru faptul că îmi îndreaptă părul foarte bine și ușor, ci și pentru faptul că designul și culoarea plăcii este foarte girly: alb cu lila. Această placă de la Rowenta are incorporată o perie confecționată din păr natural ce întinde ușor părul dintr-o singură mișcare. De asemenea, plăcile mobile sunt ionizate și au înveliș cu Cashmere Keratin. Temperatura se poate regla de la 130 la 200 grade Celsius.

IMG_7029

Înainte de aceasta, aveam altă placă de întins părul, și sinceră sa fiu îmi dadea bătai de cap. Părul meu rămânea uscat, degradat și fără volum dupa utilizarea acesteia. Însă de când am început să folosesc placa de la Rowenta Brush&Straight, părul meu are volum chiar și întins fiind.

Mai jos vă prezint părul meu natural care este ușor ondulat, și în următoarele poze cum arată părul meu îndreptat cu placa de la Rowenta. Specific faptul că mi-am îndreptat părul la 170 de grade Celsius, și am trecut placa prin păr doar o singură dată pentru fiecare șuviță.

FullSizeRender (3)IMG_7421 (1)IMG_7424 (1)

Sunt foarte încântată de această placă deoarece părul îmi rezistă drept până la următoarea spălare, fără a fi nevoită să aplic uleiuri și sprayuri de fixare a coafurii. Am fost întrebată dacă peria nu încurcă sau rupe părul, din contră, mi se pare că ajută la fixarea părului pentru o întindere dintr-o singură mișcare.  Înainte aveam nevoie de o perie sau un pieptăn pentru a descurca părul și pentru a mă asigura că acesta este întins cum trebuie în timpul procesului, dar acum nu îmi mai fac aceste griji, placa aceasta este de ajuns. De asemenea, un al atuu al acestei plăci este faptul că are cablul de 2 metri, ceea ce facilitează utilizarea ei. Nu mai trebuie să stau fix lângă priză pentru a-mi putea întinde părul, pot sta lejer la o distanță de până la 2 metri.

Sunt curioasă dacă voi vă întindeți părul, și dacă da, ce placă folosiți?

With love,

Miss R

5 gânduri despre „Placa de păr Rowenta Brush&Straight”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.