Beauty, Home, makeup

Noutăți de la Yves Rocher

Bună, dragilor!

Mă bucur să vă aduc în prim-plan noutățile de la Yves Rocher, și anume lansarea gamei de rujuri Absolut Mat.

Rujul Absolut Mat este îmbogățit cu ulei de Camelie. Acesta este un ulei de frumusețe, exotic, penetrant, cu efect anti-îmbătrânire, protector și elasticizant, ce lasă buzele netede și catifelate.

yves-rocher-ruj-nude-rosu-parere-review

Culoarea mea preferată este rujul Absolut Mat cu numărul 150. Este un roz-nude delicat, ușor de purtat în timpul zilei. Textura rujului este foarte confortabilă și rezistentă pe buze. Efectul mat nu se observă imediat, probabil din cauza faptului ca eu mă dau mai intens cu ruj, nu doar într-un singur strat. După ce îndepărtez cu un șervețel stratul de deasupra, întradevăr, rujul devine mat.

yves-rocher-swatch-ruj-nude-roz (1)

Rujul în nuanța 151 este un maro închis, foarte frumos, iar nuanța 153 este un vișiniu foarte pasional. Aceste două nuanțe le-aș purta în special seara, deoarece pe timpul zilei look-ul meu este destul de cuminte și natural. În imagine am swatch-uit cele 3 rujuri. Menționez că nu am aplicat nici un filtru sau luminozitate, tocmai pentru a se vedea exact nuanțele reale.

yves-rocher-swatch-ruj-nude-roz (2)

Cele 8 nuanțe de rujuri sunt în culori minunate, pentru toate gusturile: nuanțe diverse de roz, maro, vișiniu și o nuanță de roșu. Dacă mă urmăriți pe Facebook și Instagram, sigur ați văzut concursul în care am oferit ca premiu 4 dintre cele 8 rujuri. Rujurile le puteți cumpăra la prețul de 54 de lei din magazinul fizic Yves Rocher sau de pe site https://www.yves-rocher.ro.

yves-rocher-ruj-rosu-maro-visiniu

Sunt curioasă, vouă ce nuanța vă face cu ochiul?

With love,

Miss R

 

21 de gânduri despre „Noutăți de la Yves Rocher”

  1. Nuanța 150, tonurile de roz, dar și roșul aprins îmi plac mult din gama aceasta nouă!! Și eu fac la fel la aceste rujuri, ha ha!! Îndepărtez cu șervețelul primele 2 strturi de ruj ca să rămână mat și mai rezistent la transfer.😂😂😂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.