Beauty, Home, parfumuri

Ritualul tau parfumat de la Yves Rocher

Dragii mei,

Așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată, Yves Rocher a lansat o nouă poveste olfactivă, și anume: parfumul Mon Évidence

La primul contact cu acest parfum, am fost învăluită de o simfonie tulburătoare de arome. Prima oară am simțit delicatul și misteriosul trandafir, apoi o mireasmă senzuală de vanilie, ca în final aroma rafinată de patchouli să îmi lase impresia de un parfum dulce-lemnos.

Mon Évidence reprezintă o imagine olfactivă ce îți oferă un sentiment de împlinire și revitalizare. Acest parfum îl atribui cu natura datorită notelor sale vibrante și reconfortante. Acest parfum învăluie și dezvăluie deopotrivă, declinând multiplele fațete ale naturii: siguranța și confortul, vulnerabilitatea și asumarea acesteia. Mon Évidence  este un parfum ce subliniază frumusețea personală alături de o bijuterie, este un omagiu adus feminității.

parfum mon evidence yves rocher

Materiile prime ce stau la baza parfumului Mon Évidence Yves Rocher, sunt:

🌸 Vanilie din Madagascar. Generoasă, hipnotizantă, fermecătoare, Vanilia creează întotdeauna o atmosferă plăcută. Senzuală, aceasta dezvoltă o armonie de fațete subtile: dulci, fierbinți, prăjite, lemnoase.

🌸 Mandarina din Brazilia și Italia. Cu notele sale fresh, dulci și citrice, Mandarina are o prospețime acidulată ce îi permite să confere culoare parfumurilor.

🌸 Trandafirul Damascena din Turcia.  Natura absolută a trandafirului Damascena este un amestec de note bogate, florale, ierboase și animale.

🌸 Patchouli din Indonezia. Cu note lemnoase, balsamice, suave, ierboase, camforice și subtil pământești , Patchouli își dezvăluie puterea și bogăția olfactivă, între strălucire și mister, dependență și amărăciune.

yves rocher mon evidence

« Natura ne oferă un sentiment de împlinire și ne ajută să ne revitalizăm. Am creat un parfum asemenea naturii, cu note vibrante și reconfortante pentru a se reconecta la sinele interior. Lumina Mandarinei și delicatețea Trandafirului Damascena sunt învăluite de dulceața Vaniliei și de aroma puternică de Patchouli. Mon Évidence este o gură de aer, un sentiment de plenitudine. » Annick Menardo și Olivier Cresp, Parfumieri

Parfumul Mon Évidence este disponibil începând cu luna August, prețul său fiind de 189 lei, însă în perioada 17.08 – 11.09 acesta va avea prețul de 139 lei.

Mon Évidence este o metaforă pentru gama de produse de frumusețe Yves Rocher.

🌸🌸🌸Tu ce miresme preferi în parfumul tău? 🌸🌸🌸

With love,

Miss R 

 

4 gânduri despre „Ritualul tau parfumat de la Yves Rocher”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.