Home, Lifestyle

Mobila moderna de bucatarie de la Arta Mobilei

Dacă sunteți în căutarea unor noi obiecte de mobilier pentru bucătăria dumneavoastră, cei de la Arta Mobilei vă stau la dispoziție cu mai multe piese de mobilă modernă de bucătărie. Știm cu toții că bucătăria semnifică motorul fiecărei gospodării. Fie că pregătim o cină delicioasă, fie că ne petrecem timpul alături de cei dragi, confortul bucătăriei este un garant al stării noastre de bine.

Arta Mobilei vă oferă o paletă de opțiuni pentru bucătăria dumneavoastră de vis. Chiar dacă nu dispuneți de prea mult spațiu în căminul dumneavoastră, nu vă alarmați, deoarece profesioniștii de la Arta Mobilei pot utiliza la maximum spațiul dumneavoastră limitat și vă pot crea o senzație de tihnă desăvârșită.

mobilier-bucatarie-standard-059

Ca o sugestie, culoarea mobilei de bucătărie se poate alege în funcție de cromatica gresiei și faianței. Mobila bucatarie standard poate fi confecționată din PAL melaminat sau MDF, iar accesoriile se aleg  în funcție de preferințele și nevoile dumneavoastră. Pe lângă toate acestea, Arta Mobilei vă furnizează opțiuni și în cazul în care dispuneți de o bucătărie în stil modern sau minimalist. Pentru stilul minimalist, experții de la Arta Mobilei vă recomandă bucătăria de MDF, care reprezintă o alternativă mai ieftină, dar la fel de solidă, pentru lemnul masiv. Din moment ce este dens, puternic și extrem de durabil, MDF-ul are aproape aceleași aplicații ca lemnul masiv, însă la un preț mult mai avantajos. De ce să alegi o bucătărie de MDF?La această întrebare, vă voi prezenta în continuare o serie de argumente solide:

  • MDF-ul nu se umflă și nici nu se crapă. Asemeni lemnului, acesta se dilată și contractă atunci când există fluctuații de temperatură și umiditate. Dar, spre deosebire de lemn, MDF-ul nu se umflă. Acest fapt poate fi atribuit structurii materialului. Chiar și atunci când au loc schimbări drastice în temperatură și umiditate, nu trebuie să vă îngrijorați în privința unor posibile deteriorări ale ușilor dulapurilor.
  • MDF-ul este confecționat din particule extrem de fine, iar acest lucru îi conferă un finisaj mai bun și mai neted, în special atunci când planșetele sunt vopsite. Din acest motiv, MDF-ul este extrem de recomandat pentru persoanele pentru care cromatica mobilierului de bucătărie are o importantă deosebită.
  • MDF-ul este ușor de personalizat și accesorizat. Obiectele de mobilier pentru bucătărie de pe Arta Mobilei vin în mai multe stiluri, iar această varietate și ușurință când vine vorba de personalizat sunt principalele atuuri a unei bucătării din MDF. Mai mult, datorită structurii sale, MDF-ul poate fi tăiat și găurit în foarte multe moduri fără nici o urmă de deteriorare.
  • De asemenea, MDF-ul este foarte rezistent la apă. După cum bine știm, bucătăria reprezintă un loc în care au loc cele mai multe incidente casnice, care, de multe ori, implică scurgeri de apă și țevi perforate, astfel că MDF-ul reprezintă o alegere solidă pentru zonele extrem de umede precum bucătăria.

mobilier-bucatarie-standard-073

În complementaritatea MDF-ului, Arta Mobilei ne recomandă accesoriile și inserțiile de metal, care se pliază excelent pe stilul minimalist. Fără îndoială, dacă apreciați finisajele simple și detaliile simple, Arta Mobilei este soluția perfectă pentru bucătăria minimalistă perfectă la care visați, deoarece cu toții apreciem impactul pozitiv pe care o astfel de bucătărie îl poate avea asupra aspectului și funcționalității locuinței dumneavoastră, dar și asupra utilizării mai inteligente a unui spațiu limitat.

Cum arată pentru voi bucătăria perfectă?

final

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.