Beauty, Home, Ingrijirea pielii

Inovația CERAVE

Bună, dragilor!
În ultimele două luni am folosit frecvent pentru curățarea și hidratarea pielii produse CeraVe. Sunt convinsă că, toată lumea a auzit de brandul CeraVe, fiind foarte popular în ultimul timp în România, însă v-ați întrebat de ce sunt atât de folosite aceste produse?

În 2005, medicii dermatologi CeraVe au dezvoltat o gamă de produse de îngrijire a pielii bazate pe ceramide similare pielii (ceramidele 1,3 și 6-II) și pe Tehnologia MVE pentru a stimula refacerea funcției de barieră a pielii și pentru a oferi hidratare pe termen lung, după o singură utilizare. Sistemul revoluționar, denumit MultiVesticular Emulsion Technology (MVE), eliberează la suprafața pielii ingredientele din compoziția produselor CeraVe pe parcursul a 24h, strat cu strat, pentru a menține pielea catifelată pe durata întregii zile.

cerave ceramide

Nouă gamă de îngrijirea pielii, CeraVe, asigură hidratare pe parcursul întregii zile și ajută la refacerea barierei cutanate. Eu am testat CeraVe Gel de spălare hidratant și CeraVe Cremă hidratantă pentru față și corp.

CeraVe Gel de spălare Hidratant curăță și hidratează eficient fără a perturba bariera de protecție a pielii. Acest gel non-spumant cu 3 ceramide esențiale și acid hialuronic, îndepărtează delicat impuritățile și sebumul în timp ce sporește hidratarea pielii după o singură utilizare. Formula fără parfum este potrivită pentru pielea sensibilă.

CeraVe Crema Hidratantă pentru față și corp hidratează eficient, restabilind, în același timp, bariera de protecție a pielii. Această cremă, non-grasă, cu 3 ceramide esențiale și acid hialuronic, asigură hidratare pe parcursul întregii zile cu o singură utilizare. Formula fără parfum este potrivită pentru pielea sensibilă, pentru întreaga familie, chiar și pentru copiii de peste 3 ani.

Voi ce produse folosiți pentru îngrijirea pielii?

final