Beauty, Home, Ingrijirea parului

Cum să folosești sprayul de protecție termică înainte de stilizarea părului

Bună, draga mea

Probabil uneori din lipsă de timp îți stilizezi părul uitând că trebuie să folosești protecție termică pentru a-l proteja de căldura excesivă de la ondulator, uscător sau placă de păr. Părul tău îți va mulțumi pe termen lung dacă de astăzi începând îl vei proteja constant. Dacă încă nu ești lămurită de ce este bine să folosești o cremă sau un spray de protecție termică, în continuare îți voi explica principalele motive.

spray par protectie termica notino

Ce fac produsele de protecție termică pentru părul tău?

În realitate, orice expunere la o temperatură ridicată cauzează firului tău de păr, facându-l uscat ca în final să se rupă sau să se despice la vărfuri. Dar știm cu toate cât de minunat ne simțim cu un păr aranjat, de aceea nu este nevoie să renunțăm la a-l stiliza, ci mai degrabă să învățăm să utilizăm corect aparatele de stilizare. Durează doar câteva secunde să aplici un produs de protecție termică și te asigur că vei simți diferența.

Cel mai utilizat produs de către mine este un spray de protecție termică a părului Kallos KJMN pe care îl procur de pe Notino.

Caracteristici:

  • oferă o protecție eficientă părului, în timpul tratamentului termic
  • oferă hidratare și strălucire
  • netezește firele de păr

Cum se utilizează:
Se pulverizează pe păr (umed sau uscat) o cantitate rezonabilă, înainte de uscarea cu foehnul, de ondulare sau de întindere cu placa.

Alte modalități prin care să previi deterioarea părului:

🌸 Lasă părul măcar parțial să se usuce natural 

Gândește-te că dacă începi să îți usuci părul imediat după ce l-ai spălat, va fi nevoie de un timp mult mai lung pentru a-l usca complet. Cu cât mai mult îți expui părul la temperaturi înalte, cu atât va suferi mai mult structura sa.

🌸 Limitează-te în a folosi mai rar aparatele de stilizare cu căldură

Dincolo de a lua o pauză de la uscătorul de păr este, de asemenea, o idee bună să tai din frecvența cu care îți ondulezi și îndrepți părul. Încearcă să găsești variante mai sigure pentru părul tău, cum ar fi: să îți împletești părul și să dormi cu el în codițe pe timpul nopții pentru un păr ondulat, să folosești bigudiuri sau sprayuri cu sare pentru un look wavy.

spray protectie termica kallos

🌸 Ajustează temperatura

Utilizează întotdeauna cel mai scăzut nivel de căldură pentru păr, deoarece acele setări de căldură foarte ridicate nu sunt neaparat necesare. În realitate, cele mai înalte setări sunt destinate în mod obișnuit pentru salon – nu pentru uz personal.

🌸 Nu acorda prea multă atenție aceleași șuvite de păr

Dacă aplici în mod repetat căldură pe aceeași parte a părului riști să il deteriorezi mult mai rapid. Iți recomand să nu stai mai mult de 2 secunde pe o șuvită fie că vorbim de placă sau ondulator de păr.

Tu cum ai grijă de părul tău atunci când folosești aparate de stilizare? ❤

final

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.