Beauty, Home, makeup

Produse drugstore din colectia mea de makeup

Bună draga mea,

🌷 Am o colecție de makeup măricică aș putea spune, în orice caz, am mult mai multe produse decât aș avea cu adevărat nevoie. Acest lucru se datorează curiozității mele in materie de makeup, dar mai ales blogului și faptului ca vreau să vă prezint mereu produse calitative si care merită cumpărate.

🌷 Încercand zeci de produse în ultimii ani, pot spune că nu tot ce este scump este neapărat  bun, astfel că astăzi vreau să vă prezint câteva branduri/produse drugstore bune de care ai nevoie pentru un makeup reușit.

nyx maybelline oriflame🌷 Sunt sigură că știi câteva produse de la firma suedeză Oriflame: parfumurile lor sunt persistente, preferatul meu fiind Divine (din timpul liceului îl tot folosesc și mă bucur că nici după 8 ani nu au modificat ingredientele, astfel că a rămas la fel de când îl știu). Produsele de makeup din colecția Giordani Gold sunt calitative, eu am fondul de ten cu SPF 18 care arată și se simte foarte natural pe piele.

🌷 Balsamurile de buze Tender Care de la Oriflame, pe lângă aspectul drăgălaș și ușor de purtat în geantă, oferă și hidratare maximă. Poate fi folosit nu numai pe față și buze, ci și pe mâini, pe coate, pe genunchi sau pe tălpi sau în orice zonă uscată de pe corp.

nyx creion sprancene brow pencil

🌷 Înainte foloseam creion de sprâncene de la Benefit, însă de câteva luni am descoperit creionul Micro Brow Pencil de la Nyx Cosmetics (eu folosesc nuanța 01 Taupe, o nuanță de șaten-gri). Deși costă aprox 50 de lei, mi se pare la fel de bun precum creionul de la Benefit care este la un preț mult mai mare.

🌷 De la brandul Maybelline, eu recomand de fiecare dată mascara Lash Sensational – da, știu că probabil ai auzit și văzut peste tot acest rimel, dar chiar își merită aprecierea și popularitatea: oferă volum, curbare, alungire si rezistă pe gene întreaga zi. Singurul dezavantaj ar fi că se îndepărtează greu de pe gene și dacă nu ai un demachiant puternic, riști să iți rupi genele prin frecare (been there, done that).

maybelline tattoo liner

🌷 Dacă iți dorești un eyeliner la prețul de aproximativ 30 de lei, care să fie de un negru intens și mat, iți recomand Maybelline Tattoo Liner. Pensula este subțire, iar eyelinerul persistă foarte bine și nu există riscul să se întindă.

Sunt curioasă, tu ce produse drugstore folosești și recomanzi? ❤

final

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.