Beauty, Home, Ingrijirea pielii

Unde mai poti gasi dezinfectant de maini in online cu transport gratuit

Buna draga mea,

Sunt sigura ca si tu ai cautat in ultimele saptamani dezinfectant pentru maini in supermarketuri, drogherii sau in magazine online si nu ai gasit deloc. De asemenea nici servetelele de maini dezinfectante sau sprayuri dezinfectante pentru suprafete nu se mai gasesc usor.

La fel ca si tine, am tot cautat si cautat produse care sa ma ajute in combaterea germenilor, bacteriilor si virusilor mai ales in perioada aceasta in care suntem socati de ceea ce se intampla in jurul nostru cu coronavirus.

Vin in ajutorul tau cu 3 dezinfectanti de maini pe care i-am gasit pe Notino. In plus au transport GRATUIT indiferent de comanda. Sunt sigura ca pe langa dezinfectant ai nevoie si de produse de ingrijire personala (periute de dinti, pasta de dinti, sapun, gel de dus etc) pe care le gasesti pe site la preturi mult mai bune decat in supermarketuri.

  • Gel Antibacterian de maini- V-Protect Antibacterial Gelcu aloe vera si panthenol. Contine 70% alcool, deci este conform normelor de combatere a Covid-19.

v-protect-antibacterial-gel-gel-antibacterian-de-maini-corona-covid-19-notino

  • Gel pentru curatarea mainilor pentru copii-Farmona Nivelazione Skin Therapy cu pantenol si vitamina E pentru a preveni deshidratarea. Omoara 99% dintre micorbi

farmona-nivelazione-skin-therapy-expert-gel-pentru-curatarea-mainilor-pentru-copii-coronavirus-covid-virusi-notino

  • Gel pentru curatarea mainilor- Farmona Nivelazione Skin Therapy. Gelul dezinfectant pentru maini este o solutie excelenta pentru dezinfectia mainilor, avand in compozitia sa atat ingrediente si emolienti de calitate superioara, cat si substanțe biocide foarte eficiente.

farmona-nivelazione-skin-therapy-expert-gel-pentru-curatarea-mainilor-covid-corona-notinojpg

Tine minte ca folosirea unui dezinfectant pentru maini te protejeaza de bacteriile si virusii care cauzeaza infectii nocive pentru organism atat pe tine cat si pe cei dragi. Intra aici si cauta la search „DEZINFECTARE”

Printre  caile de transmitere a agentilor infectiosi pe primele locuri se afla transmiterea prin contact direct (prin intermediul mainilor) sau indirect (de la obiecte contaminate prin intermediul mainilor).

Sper ca ti-am fost de ajutor.

final